Some day

Ting jeg er virkelig dårlig til

 • At pakke ud. Tasker fra træning eller kufferter fra rejser. Jeg er så dårlig til at pakke ud lige når jeg kommer hjem. Istedet står tasken måske et par dage i pakket tilstand. Dumt.
 • At hakke løg. Måske hænger det sammen med at jeg hader at hakke løg og derfor ikke har tålmodighed til at hakke til helt små stykker.
 • At tage bloggerbilleder. Jævnfør dette  indlæg.
 • At stave. Ikke at jeg er decideret dårlig til at stave, jeg skriver bare meget hurtigt og derfor sniger der sig ofte stavefejl ind. I øvrigt kan jeg overhovedet heller ikke finde ud af at sætte komma. Sorry på forhånd til grammatik-politiet hvis der er fejl, hahaha.
 • At svare på beskeder. Jeg er virkelig dårlig til at svare på beskeder når jeg ser dem. Oftest registrere jeg at jeg har fået en besked, og svarer sådan “mentalt”, men nogle gange går de flere dage inden jeg sender en besked fysisk, også er det sgu næsten pinligt. Igen, undskyld.
 • At holde den sunde linje. Hold kæft jeg stinker til det. Og jeg ved jo godt det er dumt, men alligevel vælger jeg kage og chokolade fremfor frugt eller andre sundere alternativer.
 • At lade være med at bide negle. Endnu en sygt dårlig og ulækker vane. Jeg har altid bidt negle, da jeg var lille bed jeg negle i søvne. Nu har jeg perioder hvor der går okay, men så ligepludselig får jeg flip også bider eller knækker jeg dem af. Og det er både ulækkert og grimt. Må lige tage mig sammen.
 • At få gjort de ting jeg gerne vil nå i løbet af dagen. Som f.eks. at gå tur. Jeg elsker at gå tur, men det handler lige om at komme afsted. Nu har jeg lige fået min nye vinterjakke hjem, så kulden er ikke længere en undskyldning jeg kan bruge.
 • At lægge det rene vasketøj på plads. Det er jeg ikke så god til, hvilket resultere i at min garderobe oftes ligger på spisebordet.

Det første skridt er vel at erkende at man har et problem, ikke? Så måske jeg bliver bedre til disse ting nu, hahah.

5 kommentarer

 • Jeg er en klovn til nutids-r og kommaer kommer og går også lidt, som det passer mig 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor godt! Jeg kan nikke genkende til det hele, bortset fra at bide negle. Det har jeg aldrig forstået 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ordinary Ida

   Det er også en møg dårlig vane jeg har, det er bare meget svært at vænne sig af med når man har gjort det siden man var lille, men jeg prøver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Virkelig godt indlæg – sjov ide! Jeg kan nikke genkendende til de fleste ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some day