One of the good ones

Some day

skaermbillede-2017-11-14-kl-10-03-29

Jeg har altid glædet mig til at få mit eget hus, specielt fordi jeg virkelig glæder mig til at kunne få alt indrettet og lavet ligesom jeg (altså også Daniel, men mest mig) vil have det. Når man så er som mig og bor til leje, tænker jeg virkelig meget over hvordan jeg selv ville indrette mig, hvis jeg altså kunne. Specielt med vores køkken. Det køkken der er i vores lejlighed er fint, bestemt. Det har hvad det skal bruge – bortset fra en opvaskemaskine, øv – og det er ret nyt. Stilen er bare ikke mig, men det er det jo sjældent i lejeboliger, føler jeg.

Jeg drømmer om at vi får et “landkøkken” eller hvad man skal sige. Med en hvid stenbordplade. Billederne her er den stil jeg gerne vil have. Lige nu altså, det kan nå at ændre sig 100 gange inden vi får vores eget hus, hahaha. Jeg har hele tiden tænkt grå låger, men nu fandt jeg billederne med de grønne og mørkeblå låger på pinterest, og de er sørme også flotte! Også vil jeg SÅ gerne have en stor porcelænsvask.

Hold nu op hvor jeg glæder mig til vi skal købe hus, også selvom det ikke er lige i den nærmeste fremtid.

2 kommentarer

 • Sikke nogle skønne køkkendrømme du har👏🏼Vi købte nyt køkken sidste år og det er helt sikkert helt specielt og skønt, at få et køkken man helt selv har valgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ordinary Ida

   Ja det kan jeg forestille mig, jeg glæder mig SÅ meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of the good ones