A little makeover

One of the good ones

img_0871Efter lidt sygdom og en generel følelse af at alle dage spiser hinanden, har det været en ret god mandag for mig. Jeg har brugt mange dage af min barsel på sofaen med baby, og det er også meget hyggeligt, jeg elsker det. Dog kan jeg godt føle at jeg ikke laver noget, selvom det er et kæmpe arbejde at have sådan en størrelse. Det første stykke tid kunne jeg slet ikke se hvordan jeg skulle få tid til at ordne noget som helst husligt arbejde samtidig med at jeg skulle passe baby. Det er dog blevet en del mere overskueligt nu (hvis man altså ikke spørger min kæreste, som mener jeg skal vaske mere op, hahah). Idag har jeg været til babysvømning, hentet ny spisebord, vasket tøj, lavet mad, hængt tøj op gået lang tur med barnevognen, vasket op og nu også blogget. Det tog lidt længere tid en jeg regnede med at hente det lille spisebord, da jeg måtte indse efter at have set det i virkeligheden, at det nok ikke kunne vær ei vores lille Space Star, som jeg ellers havde regnet med. Derfor måtte jeg retur til min bror og hente hans kassevogn, ud til sælger af bordet igen, hjem til min bror med bil og bord og retur hjem til vores egen lejlighed. Så skal jeg bare ud og slibe bordet inden det skal hjem til os selv. Måske det bliver imorgen, måske.

Man skal bare lade være med at tænkte på hvor meget man kunne nå inden man fik baby, for så virker man slet ikke så produktiv som først antaget, hahaha. Håber i har haft en så dejlig mandag som jeg har!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little makeover