The good and the bad #3

A little makeover

img_0650

img_5873Min kære lillesøster ville gerne have lavet sit soveværelse om, da hun syntes at det var lidt kedeligt. Samtidig ville hun gerne have lidt opdeling mellem soveafdelingen og resten af værelset. Jeg siger aldrig nej til en god makeover og hurtigt blev vi enige om at der skulle males noget. Og det skulle være grønt.

Egentlig er der ikke så mange ting der er ændret eller nye. Vi har selfølgelig malet væggen og købt nye lamper. Gardinet er sat op og spejlet byttet ud, men størstedelen af tingene var nogle Emma allerede havde på sit værelse. Jeg kunne måske have ønsket at der kom et fint sengetæppe på, men det kunne hverken Emmas økonomi eller hendes manglende oprydningsgen håndtere, hahah.

Jeg syntes selv vi lykkedes meget godt med at få det hele til at se lidt mere samlet ud, og lidt mindre kedeligt end det ret hvide i hvide, som værelset var før.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The good and the bad #3