All about yellow

Puf puf puf

skaermbillede-2017-11-01-kl-09-26-09

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

Vi har en rigtig fin karnap i vores lejlighed. Desværre lever den ikke rigtig op til sit potentiale, fordi den ikke bliver brugt til noget. Der står et par lysestager også er det det. Jeg drømmer lidt om at anskaffe en fin puf der kan stå under vinduerne, så det ikke ser så tomt ud. Jeg drømmer specielt om de runde mørkeblå som er på collagen herover, de er simpelthen så flotte. Søstrene Grene har også nogle rigtig fine nogle i deres nye magasin, som er lidt mere budgetvenlige, så mon ikke det bliver sådan en? haha

xx Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about yellow