The good and the bad #1

Bloggerbilleder?

fullsizeoutput_2b4

De der bloggerbilleder. Hold op hvor kan jeg bare ikke finde ud af det, som jeg nævnte i dette indlæg. Det sgu da svært ikke at se bare lidt akavet ud som man står der foran husmuren hjemme hos sine forældre, og får taget billeder af sin lillesøster – som i øvrigt stod ude på vejen iført slasketøj og futter. Det skal jeg dælme lige finde ud af. Jeg tror min søster tog 120 billeder, uden der var ét eneste godt.

Men uanset hvad, her er første forsøg på bloggerbilleder, med ukrudt og det hele. Kom igen Ida.  fullsizeoutput_2b6 fullsizeoutput_2b8

Nederdel her / T-shirt her / Støvler her / Frakke (lignende) her

Selfies derimod, er en anden sag. man kender vel bedst selv sine gode vinkler (og filtre!), hahaha

fullsizerender-2

   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The good and the bad #1