Mor som 20 årig

Mandagstanker – igen!

skaermbillede-2017-10-08-kl-21-59-20Hver evig eneste mandag vågner jeg og tænker at nu er det nu, nu skal jeg spise sundt og jeg skal træne. Hver gang. Det holder lige præcis 3 timer eller noget i den dur. Jeg har seriøst rygrad som en regnorm. Det går fint nok indtil jeg begynder at blive sulten mellem måltiderne, så går det galt og jeg ender med at spise noget usundt. Min krop trænger til at lige blive lidt mindre bulet, specielt mine hofter er virkelig blevet nogle gode håndtag. Jeg er bare så dårlig til at holde mig i skindet, måske fordi jeg vejer mig alt for meget og derfor hurtigt mister motivationen. Nu må vi se om idag er dagen hvor jeg holder lidt længere, hahah. I hvert fald vil jeg starte med at tage til babysvømning, selvom der ikke er super meget motion over det – så er det altså hyggeligt.

xx Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor som 20 årig