Fucking almindelig

Hvem er jeg så

skaermbillede-2017-10-05-kl-10-57-31Ærligt, så har jeg det faktisk lidt stramt med at skulle skrive en hel masse om mig selv her, fordi jeg normalt ikke deler så meget på den måde. På den anden side virker det også lidt fjollet at oprette en blog uden at skrive hvem man er. So here goes.

Jeg er små 21 år gammel, da jeg i skrivende stund kun har været 21 år i en uge. Jeg havde fødselsdag sidste torsdag, d. 28. September. 21 alligevel. Jeg har som så mange andre taget en gymnasial uddanelse,  STX i mit tilfælde. Jeg vil være ærlig og sige, at jeg sgu følte mange af det fag vi havde var enormt irrelevante. Oldtidskundskab? Det var hyggeligt nok, men udover at have stiftet bekendskab med Homers Iliade, lærte vi ikke synderligt meget brugbart. Set i bakspejlet burde måske have taget en HHX, idet jeg endte med at læse finansøkonomi. Dengang fulgte jeg bare lidt strømmen. Jeg vidste ikke hvad jeg ville efter folkeskolen (hvem gør ærligt talt det?) og det var nemmere at følge med vennerne.

Efter den røde hue, tog jeg et totalt unødvendigt sabbatår. Oprindeligt var det planen at jeg ville starte med at studere efter et halvt år, altså i januar/februar året efter jeg blev student. Det viste sig så at den uddannelse jeg gerne ville gå på kun havde sommer (efterår, er det vel egentlig) opstart. Derfor skulle jeg vælge om jeg ville have et helt sabbatår, eller intet. Jeg valgte et helt år. Det har jeg måske lidt fortrudt. Jeg brugte det år på at arbejde, hvilket jo i sig selv er meget fornuftigt. Dog ville jeg ønske at jeg havde sparet de penge jeg tjente op, istedet for at brænde dem af på alt muligt shit. Så ville jeg have haft en noget pænere opsparing nu, hahah

Men ja, jeg læser finansøkonomi. Eller. Det gør jeg faktisk ikke lige nu. Jeg er nemlig på barsel. Jeg er nemlig blevet mor. Min kæreste og jeg har været sammen i snart fire år. Det lyder ikke af så meget, men jeg føler virkelig vi har været sammen i en livstid. Hvilket jeg selvfølgelig regner med at vi skal være. Vi har boet sammen i over tre år efterhånden. Jeg flyttede sammen med ham en måned eller to før min 18 års fødselsdag. Det føltes som en evighed siden, fordi vi har oplevet så meget i vores tid sammen. Vi mødtes på mit gamle arbejde. Jeg var ellers 100 % sikker på dengang at vi ikke skulle være kærester, men den historie kan jeg skrive en anden dag. Vi fik altså en dreng her i august.

Jeg har nok altid været lidt moden af min alder, uden at det skal lyde selvfedt. Mine gymnasieveninder sagde også altid at jeg ville være den første der fik børn – det står endda i min blå bog. And guess what. De fik ret.

Jeg kan godt se at hele min situation ikke er så almindelig. Alt det med baby og sådan, men jeg føler mig enormt middelmådig. Det var en smule info om mig, ikke noget vildt. Jeg tænker at jo længere tid jeg blogger, jo bedre kommer jeg også til at kende mig selv, så om et stykke tid er der måske lidt mere at skrive.

xx Ida

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking almindelig